SkateArena Juelsminde Naturlegepark

Afstand: 0.27 Km

Ved Juelsminde Naturlegepark ligger egnens fedeste skatepark. Den nybyggede og offentligt tilgængelige skatearena byder på rails, fordybninger, forhøjninger og udfordringer for ethvert niveau.

Regionens skatermekka

Selvom denne skatearena ligger i forbindelse med Juelsminde Naturlegepark, er det ingen legeplads. Her kan store drenge og piger få lov til at vise deres tricks og skills på en nyetableret betonbane. Skateparken er offentligt tilgængeligt og kan benyttes af begyndere såvel som øvede skatere. 

Når du besøger SkateArena Juelsminde Naturlegepark kan du nyde godt af naturlegeparkens faciliteter såsom kiosk, madpakkehus og parkeringsplads, men det er vigtigt, at brugen af skateboards og rulleskøjter begrænses til selve skateparken.

 

Vigtige opholdsregler

I skatearenaen må man benytte skateboards, rulleskøjter og almindelige løbehjul. Elløbehjul og cykler må ikke benyttes. Skateparken må kun anvendes af voksne, teenagere og børn over 8 år. Der henstilles til, at der vises hensyn og at der er opmærksomhed på andre brugere. Skateparken ligger i forlængelse af et legeområde beregnet til børn.  

 

Om Juelsminde Naturlegepark

Juelsminde Naturlegepark er Østjyllands største gratis udendørs legeunivers. Her er der legeredskaber og spil for børn og barnlige sjæle i alle aldre. Prøv den store snefri kælkebakke, svævebanen, det store karakteristiske tårn med rutsjebane, book en padel-bane eller nyd en frokost i huset.

Naturlegeparken har egen parkering, og der er lys med aktivitetssensor, så det også er muligt at benytte pladsen efter mørkets frembrud.

Læs mere om Juelsminde Naturlegepark på denne side.

 

Andre oplevelser i Juelsminde

Feriebyen Juelsminde byder på skøn havnestemning, dejlige strande og masser af aktiviteter. På denne side kan du finde inspiration til andre oplevelser i byen.



Opdateret af: Destination Kystlandet  | info@kystlandet.com
Dreng står på skateboard i SkateArena Juelsminde Naturlegepark Fotograf: Louis Pedersen Copyright: Louis Pedersen